Over ons huis

Familiehuis

Ons huis is een chalet met een Oostenrijkse uitstraling. Het is geschikt voor 6 personen, heeft een grote woonkamer met keuken, drie slaapkamers, een badkamer met bad, douche en toilet en nog een apart toilet. 

Ruime goed gemeubileerde woonkamer 

In de woonkamer staat een twee- en een driepersoonsbank en drie aparte fauteuils. De eettafel is geschikt voor 6 personen. Er is een grote LCD Smart TV aanwezig die op de kabel is aangesloten. Tevens beschikt de woonkamer over een houten schouw met een elektrische open haard. De woonkamer is sfeervol ingericht. We hebben ook Wifi.

Badkamer

De badkamer is ruim en beschikt over een ligbad, een aparte douche en een tweede toilet. Zowel bad en douche zijn voorzien van thermostaatkranen. Tevens is er een dubbele wastafel met opbergruimte.

Er is ook nog een apart toilet aanwezig.

Tuin rondom het huis

De tuin is ruim 430 m2 zodat er genoeg ruimte is om te zitten maar ook om er spelletjes te spelen. Tevens is er een grote parkeerplaats geschikt voor uw auto. Er staat ook een tuinhuisje waarin U uw fietsen veilig kunt opbergen. Er is meer dan voldoende tuinmeubilair aanwezig.

Wij hebben destijds gekozen voor een houten woning omdat we die beter vinden passen in een bosrijke omgeving van het park. Het chalet is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming waardoor u er ook in strenge winters zonder problemen in kunt verblijven.