HET PARK

Resort de Achterhoek ligt verscholen in de bossen van het natuurgebied Het Grote Veld in Lochem in de Achterhoek. Het gebied van landhuizen, kastelen en landgoederen. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen en natuurlijk kastelen te bezoeken.

In de afgelopen jaren hebben we het park zien veranderen. De caravans zijn vervangen door chalets en op de voormalige camping worden momenteel stenen recreatiewoningen rond een waterpartij gebouwd. Door Europarcs wordt hard gewerkt om het geheel een steeds beter aanzien te geven en zij slagen daarin bijzonder goed.

Het is goed toeven op Resort de Achterhoek voor de liefhebbers van rust en groen. De chalets staan op grote percelen en het park wordt netjes onderhouden. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te vermaken. Zo kan er gratis gebruik gemaakt worden van het nieuwe zwembad op het park zelf ener is een subtropisch zwembad op 800 meter van het park. Er is een  snackbar en in de recreatievijver kan gezwommen en gevarenworden. Het park beschikt verder over tennisbanen, een midget-golf- en een jeu de boulesbaan en een multifunctionele sportbaan. Even verderop ligt de golfbaan midden in het bos. Er is een prima restaurrant Merlot, waar goed gegeten kan worden en een groot terras waar het heerlijk buiten zitten is. Ook is er op het park , een fietsverhuur, een wasgelegenheid en een overdekt speelparadijs. Tijdens de schoolvakanties is er bovendien een recreatieteam aanwezig.

De nieuwe chalets zijn veelal eigendom van particulieren die hun uiterste best doen om het zo in te richten dat je je er al snel thuis voelt. Heel wat anders dan de kille huisjes zonder sfeer die je vaak bij de grote verhuurders in ons land ziet. Dat is de succesformule van Europarcs.

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode